UPS/BATERI Power Tree UPS 650VA

45.00

Category:

UPS me fuqi 650VA dhe bateri 10AH mund te mbaj 2 pajisje njeheresh ne rastin e mungeses se energjise. Mundeson deri ne 40 minuta kohe perdorimi deri ne perfundim te bateris.

Lokacioni

📍 Gjilan – Rruga Abdullah Tahiri

📍 Magjistralja – GJILAN-BUJANOVC / Petrit
+38348777644

Transporti

Transporti Gratis/Kosove 24H

SPECIFIKAT

  •  Input – 130-285 Vac
  • Frequency – 50/60 Hz
  • Nominol RMS Input Current – 2.5 A
  • Fuse AC 6.3 A
  • Nominal Output 195-245 Vac
  • Frequency Output 50Hz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UPS/BATERI Power Tree UPS 650VA”

Your email address will not be published.