Sale!

ALIENWARE 25 GAMING MONITOR: AW2521HFLA

299.00

 • Diagonal Viewing Size: 62.2 cm. 24.5 Inches.
 • Preset Display Area (H x V) 543.744 mm x 302.616 mm. …
 • Panel Type: Fast IPS.
 • Display Screen Coating. Antiglare with 3H hardness.
 • Maximum Preset Resolution. 1920 x 1080 at 240Hz.
 • Viewing Angle. (178° vertical / 178° horizontal)
 • Pixel Pitch. 0.283 mm x 0.280 mm.
 • Pixel Per Inch (PP
Dell Alienware AW252HFLA është një monitor i projektuar për lojëra me shpejtësi të rifreskimit prej 240Hz dhe një përgjigje tepër të shpejtë prej 1 ms me të cilën do të mbizotroni në çdo lojë. Monitori është i mbushur me teknologji ekskluzive duke përfshirë NVIDIA G-Sync dhe efektet e dritës AlienFX, që vetëm nënvizojnë dizajnin ultra-elegant Alienware. Përvojat fantastike të lojrave Kthehuni tek ngjariet e lojrave të preferuar. Zhytuni në një lojë plot me përvojë të pashembullt të NVIDIA G-SYNC. Gëzoni një pamje të freskët me përgjigje ultra të shpejtë 1ms dhe shkallë të rifreskimit 240Hz. Dizajni perfekt Zgjeroje përvojën tënde të lojrave me këtë monitor të lojrave shumë elegant me dizajnin të stilit Alienware. Materiali premium, dizajnimi i fortë dhe piedestali i pjerrët vetëm përmirësojnë efektet e dritës AlienFX të RGB, gjë që shton provojën e çdo loje. Lidhje pa ndërprerje me qasje të lehtë Me porte DisplayPort 1.2 dhe HDMI 1.4, lehtë mund ta lidhni monitorin me kompjuterin ose laptopin tuaja. Përveç kësaj, monitori është i pajisur me katër porte USB 3.0 për lidhjen e lehtë të miut, kamerës, USB apo tastierës. Poashtu ka porte audio.

Lokacioni

📍 Gjilan – Rruga Abdullah Tahiri

📍 Magjistralja – GJILAN-BUJANOVC / Petrit
+38348777644

Transporti

Transporti Gratis/Kosove 24H

SPECIFIKAT

 • Diagonal Viewing Size: 62.2 cm. 24.5 Inches.
 • Preset Display Area (H x V) 543.744 mm x 302.616 mm. …
 • Panel Type: Fast IPS.
 • Display Screen Coating. Antiglare with 3H hardness.
 • Maximum Preset Resolution. 1920 x 1080 at 240Hz.
 • Viewing Angle. (178° vertical / 178° horizontal)
 • Pixel Pitch. 0.283 mm x 0.280 mm.
 • Pixel Per Inch (PP

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALIENWARE 25 GAMING MONITOR: AW2521HFLA”

Your email address will not be published.